Tisdag, 24 November 2oo9

En månad kvar till julafton idag gott folk, köpa julklappar i år? Knappast. Får vänta med sånt tills man gått ut skolan, tråkigt men inget att göra åt om man inte typ vinner en miljon eller så.

Skola idag, var så förvirrad på morgon att jag höll på att glömma bort vilken dag det var. Trodde bestämt att det var måndag, men icke. Ja naturkunskap, engelska sen lång lunch i typ tre timmar sen godshantering. När vi sluta åkte jag med Fia till hennes morsas jobb, drack varmchoklad och surrade. Sen hem, men åkte till sjukhuset och gick därifrån till Lillan. Satt och surra med henne ett tag sen hem. Nu sitter jag här, datorn i famnen framför tvn som vanligt, men ska nog snart börja plugga. Prov i morgon på EUs kör och vilotider, inge direkt det mest avancerade men lite att hålla koll på som man ska kunna sen också och inte bara för stunden.

I helgen blir det då i alla fall att åka till byn, får hoppas att hjärtat följer med så jag slipper vara där själv. Eller själv och själv, det är man ju aldrig när man är där men känns bättre om han är med.

Annars vill inte jag säga nått annat för tillfället, vi hörs!
,- FPTS 2009-2011 | | Kommentera |
Upp