Here it comes!

Nu ska ni får höra om mina två senaste dygn!


Onsdag - Och jag fyllde år!
Vaknade vid åtta, gjorde mig då färdig, hade kvällen innan fått order av Lillan att vara finklädd så vad hade man för val?
Tog på mig leggingsen jag fått av henne kvällen innan, stövletter, en svart klänning och så en mockajacka. När jag var färdig gick jag till Lillan, väckte henne och sen till skolan för hon börja långt efter mig. Ja, började då sen halv tio, hade lektion i tjugo minuter, sen sluta vi och då var det två timmar till nästa lektion, fördrev tid som bara den med Fia och sen hade vi idrott, i ca tio minuter, sen en och en halv timme till nästa lektion. Hade då för första gången en riktig lektion den dagen, det var svenska, diskuterade mest och sådär. Sen skulle vi egentligen ha mentors, hela klassen satt och vänta, men .. läraren kom aldrig då ringde vi istället till han, och då var han hemma hos sig och målade.. vi skulle visst inte ha den lektionen, men han hade glömt bort att säga det. Så då var det bara kila iväg. Jag, Emma, och Fia gick då till Emma, eftersom jag fyllde år skulle vi alla käka hos hos henne, svingott var det! Namn och ingredienser lämnar jag öppet.
Sen kom det mera folk och vi skulle fika, fast innan det hann vi kolla en film och vila en stund. Men sen var det dags för mig att äntligen få se min tårta som Emma fixat kvällen innan, var en sjukt god chokladtårta med glasyr, strössel, och tårtpynt vars det stod "Lillhoran 17år" men sen efter mycket svammlande om hur gammal jag egentligen var ändrade vi det till "Lillhoran 1+7år". Ja, sen låg vi allaihopa och kolla film, kolla the last ride, och kan lugnt säga - SE DEN!
Nå i alla fall, sen bara surra vi och tog det lugnt, sen knalla jag hem, Måste säga, det var en grymt bra födelsedag! Kunde inte tänka mig nånting annat än det, säger bara Tack Lillan <3 och alla ni andra! När jag kom hem la jag mig i sängen, plugga teori och kollade tv, sen somna jag.

Torsdag -
Alltså idag, min buss ut till grus och makadam gick ca tio i åtta så klev på den, och åkte ut dit med övriga klassen. Väl på skolan skulle vi ner o gropen och köra, och för att itne ha kört i princip nånting gick det jävulskt bra för mig! Tyckte då jag i alla fall, och läraren. Sen skulle jag, Robert och Jocke in till stan på läkarundersökning för ce körkortstillstånd, gick finfint, man var jävulskt drygt att vänta, och gissa vad, inga problem, jag får ta korten :P men det visste jag redan.
Sen knalla jag iväg därifrån och hem, kolla om det fanns nån tvätttid, men icket, sen slängde jag iväg soporna, och börja plocka här lite smått.. Sen hörde Lillan av sig, då skulle jag följa med henne på stan och hjälpa henne hitta kläder, det gick faktiskt bra! Sen köpte hon min present också ... "sanning och konsekvens - den elaksa versionen" och chocolatepen! , jepp ni läste rätt, hon tyckte det passa eftersom jag älskar choklad!
Och sen iaf har vi vart och käka pizza på Hawaii, men deras kortläsare funkade inte så vi var tvungen och ta ut pengar, hmm, då var frågan, vars i helvete är bankomaten i munksund, ja det var bara ringa till Stralle och fråga så gick då dit och hämta ut pengar, sen käkade vi :) Nu har jag kommit hem för ungefär en timme sen och bara tagit det lugnt, ska packa sen, för ska ju åka till älvsbyn med Lillan i helgen och mysa med hennes familj. Nå nu ska jag göra nån nytta, vi hörs! Puss!
,- FPTS 2009-2011 | | Kommentera |
Upp